Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

DreamMail 4.4.1.0

DreamMail 4.4.1.0

4.3 / 5 - 31 oy

E-Posta

>

POP3, SMTP, eSMTP, Yahoo ve Hotmail protokollerini destekleyen ayrıca RSS istemcisi olarak da kullanılabilen bir e-posta istemcisidir.


Program İndir > İnternet & İletişim > E-Posta

DreamMail POP3, SMTP, eSMTP, Yahoo ve Hotmail protokollerini destekleyen ayrıca RSS istemcisi olarak da kullanılabilen bir e-posta istemcisidir.

DreamMail en iyi e-posta istemcilerinden biridir. Yazılım çoklu kullanıcı ve çoklu e-posta hesapları için dizayn edildi.



Desteklenen protokoller POP3, SMTP, eSMTP, Yahoo ve Hotmail. Ayrıca uzak e-posta kutusu fonksiyonuyla, gelen postaları otomatik olarak kontrol edebilir, silebilir ya da önizleme yapabilirsiniz.

DreamMail ile POP3, SMTP, eSMTP, Yahoo ve Hotmail hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.Email'inizi kontrol etmek için yapmanız gereken ilk önce hesabınızı programa girmek,tanıtmak.Program Qutlook Express gibi çalışıyor ve özelliklerine baktığımızda da bu tarz programları aratmıyor.

Birden fazla hesap açabiliyor ve aynı anda kontrol edebiliyoruz.Aynı anda birden fazla mail adresi üzerinde çalışabilme imkanımız bulunmakta.

En önemli işlevlerden biride tabiki olmazsa olmazlarımız arasında olan anti-spam özelliği.Anti-Spam sayesinde gelmesini istemediğimiz mailleri programa tanıtıyoruz ve bu tür maillerin bizi rahatsız etmesini önlüyoruz.

Dikkati çeken diğer bir özellik ise gelen maillere kural atayabilmemiz.Bazı mailleri kara listeye alarak spamdan farklı olarak içeriklerinde sınırlamaya gidebiliyoruz.

Maillerinizin kapladığı alan bakımından ise hiçbir sınırlama yok.Çünkü bu tazr programlarda maillerin toplamları sıkıştırma özelliğiyle çok az bir boyuta indirgenebiliyor.Böylece bir nevi sınırsız kapasiteyle kontrol edebiliyoruz.

Mail gönderirken istediğiniz gibi yazılarda fontlarda oynama yapabiliyoruz.Benzerlerine oranla daha geniş bir alan üzerinde farklı ilevleri bize sunmuş.

Ayrıca önemsiz posta ve spam mesajlar için çok çeşitli özellikler içerir. Mail filtresi, karaliste, güvenilir listesi gibi filtreler içeriyor.

Not: Vista kullanıcılarının programı kullanabilmeleri için

bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) yamasını yüklemeleri lazımdır (.net framework gereklidir).

Bunun hakkında hemen düşüncelerinizi ya da sorunlarınızı yazabilirsiniz...

Hızlı Yorum Sistemi
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

İsim Email Şifre Kuran'daki ilk sure

Yorumlar :

Henüz yorum yapılmamış