Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

SnagIt

SnagIt

11.1.0

4.7 / 5 - 30 oy

Resim Kayıt

>

Ekran görüntüsü alma ve video, resim, ses, yazı yakalama programı


Program İndir > Resim & Grafik > Resim Kayıt

Ekran görüntüsü alma programları arasında en iyisi olarak seçtiğimiz, ekrandan video, resim, ses ve yazı yakalama programı Snagit.

Snag it TechSmith firması tarafından geliştirilmiş, detaylı bir print screen (ekran yakalama programı. SnagIt screen capture sayesinde ekrandaki videoyu, metni, resimleri ve sesleri yakalayabilirsiniz.Snag-it kısacası ekranda ne görüyorsanız aynen onu kopyalıyor.

Snagit videodan resim alma olayını da oldukça kolaylaştırıyor. Snagit ile video görüntüsü almak tek tuş ile ve hızlıdır.

Entegre grafik editörü sayesinde yakaladığınız resimde renk ayarları(parlaklık,karşıtlık,renk değeri, keskinlik, ölçek, vs.) gibi değişiklikler yapabiliyorsunuz. Video yakalama esnasında ses kaydı da yapıyor.Kullanımı çok kolay ve güzel bir arayüzü var.

Snagit ile oynadığınız oyunların ekran görüntülerini video ve resim olarak, ekranda yazılı olan yazıları tek tuş ile yakalayabilirsiniz.

Snagit ile ekrandaki görüntüleri yakalayabilirsiniz. Snagit'in full sürümünü almadan 30 günlük bir deneme süresi var. Snagit editor print screen tuşunu ayarlama ana menüden yapılıyor.

Snagit ile internetten sesli görüntü kaydetmek de mümkün. İzlediğiniz haberi video olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca ekranda izlenilen filmden sahne kaydetmek mümkün...

Yeni sürümde, web sayfalarını linkleriyle beraber tüm tarayıcılardan *.mht formatında yakalayabiliyoruz. Ekran kaydırma yöntemiyle uzun web sayfalarının tamamını istediğimiz resim formatında kaydedebiliyoruz. Klavyeden CTRL+SHIFT+P ve print screen tuşlarıyla ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

Snag-it araç çubuklarını Word, PowerPoint ve İnternet Explorer'a yerleştiriyor. Böylece çok daha kolay ekran görüntüleri yakalayabiliyoruz.

Snagit sisteme kendi yazıcı sürücülerini de yüklüyor. Ayrıca snagit'i belirlediğiniz zamanlarda ekran görüntüsü alması için programlayabilirsiniz.

Snagit tam sürüm olarak tam 30 gün boyunca hiç bir özellik kısıtlaması olmadan kullanılabilir. Daha fazla kullanabilmek için satın almanız gerekiyor.

Bunun hakkında hemen düşüncelerinizi ya da sorunlarınızı yazabilirsiniz...

Hızlı Yorum Sistemi
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

İsim Email Şifre Kuran'daki ilk sure

Yorumlar :

1. MuHaMMeD yolladı.   07-08-2006 04:49  

mükemmel bi program paylaşım için saol


2. MAYRA yolladı.   20-05-2007 11:26  

teşekkürler paylaşım için.

kameramdaki görüntülerden resim görüntüsü yakalayabiliyormu bakalım aslında böyle bir program arıyorum ben...
indiriyoruzzzzzzzzzzzz
thanks