Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Kullandığınız Sosyal Medyayı Seçin
Yeni Klasör 8 yıldır sizin için en güvenli hizmeti veriyor...

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve sürpriz hediyelerimiz için bizi takip edin.

Fotoğraflarla 2007

> 1 <

developer
Yeni Klasör!

grup tuttuğum takım
Binbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 3803 ileti
Yer: İstanbul
İş: pek çok
Kayıt: 20-12-2005 22:57

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
kırık link bildirimi Kırık Link Bildir! #348149 01-01-2008 11:14 GMT-1 saat    

ARALIK
Olumsuz hava şartları Mersin'in Anamur ilçesinde de etkili olurken, aşırı yağışların Dragon Çayı ile dağlardan getirdiği odunlar henüz kışlık odununu alamayan vatandaşların yüzünü güldürdü.



EKİM
12 askerimizin Dağlıca'da şehit edilmesinin ardından K.Irak'a yönelik askerî operasyonlar hız kazandı. Teyakkuza geçen güvenlik güçleri sabahın erken saatlerinde bölgelerinde mayın taraması yapıyor.



OCAK
Dünyanın devlet otoritesi olmayan tek ülkesi Somali... 1993 yılında başlayan iç savaş sonrası ülke bir daha eski
günlerine dönememiş. 14 yıldır
kurulamayan devlet otoritesi yoksul halkı daha da yoksullaştırmış.



MAYIS
Demokrat Parti altında merkez sağda etkin bir rol almak isteyen Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu'nun partilerini birleştirme çabaları fiyaskoyla sonuçlandı.



TEMMUZ
Küresel ısınmaya bağlı olarak yağışların azalması birçok göl ve nehrin kurumasına sebep oldu.



MAYIS
Beklenen tarihten önceye alınan genel seçimler bütün partilerde olduğu gibi AK Parti'de de heyecanı erken başlattı. Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Erzurum'daki açılışlarda halkı beraber selamladı.



EKİM
Türkiye'ye resmî bir ziyaret gerçekleştiren Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde resmî törenle karşılandı. Tören sonrası Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'la birlikte fotoğraf verdiler.



MAYIS
Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe maçı olağan dışı randevularından birini yaşadı. Bir derbi hiç bu kadar sulandırılmamıştı...


HAZİRAN
Hakkâri'de mayın patlaması sonrası şehit olan Kıdemli Binbaşı Murat Özyalçın'ın cenazesinde küçük oğlunun duruşu yürek burktu.



AĞUSTOS
TBMM Genel Kurulu, 23. dönem milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. Birçok gazete, haberlerinde DTP'li vekillerin Devlet Bahçeli'nin yanına giderek tokalaşmasını 'şık bir jest' olarak değerlendirdi.



EYLÜL
Türk vatandaşlığına geçmesi ve Milli Takım'da oynaması bazı kesimler tarafından eleştirilen Mehmet Aurelio, Kırmızı-Beyazlı forma altında attığı goller ve futboluyla en güzel cevabı verdi.



OCAK
Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını yitiren Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için sessiz yürüyüş düzenlendi.

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


> 1 <