Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

UEFA Euro 2008

UEFA Euro 2008

Demo

4.3 / 5 - 78 oy

Demo Oyunlar

>

EA Sports'dan bir harika daha, UEFA Euro 2008™'in demosu yayınlandı.


Program İndir > Oyunlar > Demo Oyunlar

EA Sports'dan bir harika daha, UEFA Euro 2008™'in demosu yayınlandı. Oyun futbol oyunu severler ve EA Games'in taraftarları tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu ve sonunda demosu yayımlandır, oyunun demosu platformlarında kullanıcıya sunuldu.

EA Sports sevenleri FIFA 08'den sonra UEFA Euro 2008™'in çıkacağını bildikleri için sabırsızlıkla oyunun demosunun nasıl birşey olacağını merak ediyorlardı ve bu merakları artık UEFA Euro 2008™ Demo ile giderildi, EA Sports kimseyi şaşırtmadı, hangi yönden? tabikide kalite ve herzamnki gibi üstün grafik arayüz konusunda kullanıcılarını şaşırtmayarak herzamanki profesyonelliğini konuşturdu ortaya harika bir eser çıkarttı.

Oyunda gerçekciliğe çok fazla öenm verilmiş ve oldğunca herşeyin gerçekci olmasını sağlamak istenmiş ve istenilende çok harika bir şekilde gerçekleşmişdir, özelliklede yağmur efektleri vb... şeyler çok iyi düşünülerek kullanıcının beğeneceği şekilde hazırlanmıştır. Oyun demo olduğu için Fransa ve Almanya iki takımdan birini seçiyorsunuz.



Bunun hakkında hemen düşüncelerinizi ya da sorunlarınızı yazabilirsiniz...

Hızlı Yorum Sistemi
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

İsim Email Şifre Kuran'daki ilk sure

Yorumlar :

Henüz yorum yapılmamış