Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Kullandığınız Sosyal Medyayı Seçin
Yeni Klasör 8 yıldır sizin için en güvenli hizmeti veriyor...

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve sürpriz hediyelerimiz için bizi takip edin.

CA Internet Security Suite 2007 3.2.0.3

> 1 <

Blade IV

grup tuttuğum takım
Albay Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 8324 ileti
Yer: İstanbul
İş:
Kayıt: 22-05-2006 06:51

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
kırık link bildirimi Kırık Link Bildir! #189190 14-04-2007 06:33 GMT-1 saat    


Üreticinin Açıklaması

Dünyanın önde gelen Yönetim Yazılımı Şirketi CA, son zamanlarda Güvenlik alanında geliştirdiği ürün ve çözümleriyle öne çıkmaya devam ediyor. CA'in istenmeyen e-posta, casus yazılımlar, olta saldırıları, virüsler ve hacker'lara karşı dünya standartlarında koruma sağlayan eTrust Internet Security Suite r2'yi piyasaya sürdü...

CA, yeni çözümü eTrust Internet Security Suite Paketi r2 ile kişisel kullanıcıları, tek bir yüklemeyle İnternet üzerinden yayılan hacker, virüs, kimlik hırsızları, casus yazılımlar ve istenmeyen postalardan kaynaklanan farklı birçok tehdide karşı güvence altına alıyor. eTrust Internet Security Suite, kullanımı kolay, endüstriyel güce sahip teknolojileri önceden yapılandırılan ayalar ve otomatik güncellemelerle birleştirerek PC güvenliği konusunda tahmini iş yapmayı da ortadan kaldırıyor.

CA'nın eTrust Internet Security Suite yeni sürümüyle, istenmeyen postalara karşı teknolojimizi geliştirdik ve sınıfının en iyisi olan ürünlerimizi entegre ederek, bilgisayarlarınızı, daha da önemlisi kişisel bilgilerinizi İnternet'te mevcut gerçek tehditlere karşı koruyan en iyi güvenlik aracını geliştirdik”.

Olta saldırıları, İnternet kullanıcılarını popüler e-ticaret, müzayede veya finansal siteler gibi görünen sahte web sitelerine yönlendirerek, kredi kartı ve banka bilgilerini çalmak üzere tasarlanmış e-posta tuzaklarıdır. AOL/National Cyber Security Alliance tarafından yapılan İnternet Güvenliği Araştırmasına göre kimlik bilgilerini çalma amaçlı olta saldırıları her ay yaklaşık dört Amerikalı'dan birini (%23) etkiliyor. Olta saldırısı amaçlı bir e-posta alan tüketicilerin üçte ikisinden fazlası (%70) bu e-postaların yasal şirketlerden geldiğini düşünüyor. Araştırma ayrıca, ev bilgisayarlarının %81'inin üç temel koruma öğesinden (güncellenmiş antivirüs programı, casus yazılımlara karşı koruma ve gerektiği gibi yapılandırılmış güvenlik duvarı) en az birini içermediğini de ortaya çıkardı.

Birleştirilmiş yeni bir kullanıcı arabirimine ek olarak, CA eTrust Internet Security Suite ayırt edici şu özellikleri içeriyor:

eTrust AntiSpam:

* Olta Saldırılarına ve Sahtekarlığa Karşı Koruma – Bir e-postanın iletide belirtilen göndericiden gelip gelmediğini belirlemek üzere kimlik doğrulama yöntemi kullanır ve şüpheli e-postalar için ekranda açıkça anlaşılan görsel bir uyarı verir.
* E-posta Arama – Outlook'ta tutulan tüm bilgiler için bir arama indeksi oluşturarak, iletilere, eklere, kişilere, randevulara, notlara hızlı ve kolay erişim sağlar. (Yalnızca İngilizce Outlook/Outlook Express için mevcuttur.)
* İstenmeyen Posta Puanı – Karantina klasöründeki istenmeyen postaları otomatik olarak “puanlandırır”; karantinaya alınan postaları istenmeyen posta olma ihtimaline göre sıralar.
* Otomatik Güncellemeler – Ürün güncellemeleri mevcut olduğunda güncellemeleri indirmek üzere haber verir; istenmeyen postalara karşı en yeni özellikleri indirmenizi sağlar.

eTrust PestPatrol Anti-Spyware

* Casus Yazılımların Tespit Edilmesi ve Silinmesi – Yıkıcı zararı olan çeşitli saldırılara karşı bilgisayarları tarar. Tarama sonuçları, daha fazla bilgi ve ayrıntılı saldırı veritabanına link içerir.
* İsteğe Bağlı Tarama – İsteğe bağlı tarama başlatır veya ihtiyaçları karşılamak üzere düzenli taramalar programlar. Özel taramalar, taranacak belirli disklerin, dosyaların ve klasörlerin seçilmesine olanak verir.
* Gerçek Zamanlı Koruma – Aktif Koruma, bellekteki aktif saldırıları tespit edip siler.

eTrust EZ Antivirus

* Gerçek Zamanlı Tarama – Dosyaları açıldığında, kapandığında veya bilgisayara kaydedildiğinde tarar.
* Otomatik e-posta Tarama – Tüm POP3 e-posta istemcileri için gelen e-postaları ve ekleri tarar.
* Kendi Kendine Öğrenen Gelişmiş Tarama – Yeni ve bilinmeyen virüsleri, imza dosyalarını tespit etmeden önce bile durdurur.

eTrust Personal Firewall

* Stealth Modu – Bilgisayarları hacker'lara karşı görünmez kılar ve portları saldırılara karşı engeller.
* Otomatik Program Yapılandırması – Hangi programların güvenli, hangilerinin tehlikeli olduğu konusunda anında öneriler verir.
* Kimlik Hırsızlığına Karşı Koruma – Bir bilgisayardan çıkıp İnternet'te dolaşacak veya e-postayla gönderilecek kişisel bilgiler için uyarılar vererek kişisel verileri korur; iletimin engellenmesine olanak verir.
* Reklamları Bloke Etme – Kendiliğinden açılan pencereleri kaldırır.



bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) İNDİR

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


> 1 <