Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Kullandığınız Sosyal Medyayı Seçin
Yeni Klasör 8 yıldır sizin için en güvenli hizmeti veriyor...

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve sürpriz hediyelerimiz için bizi takip edin.

QTEK 8500

> 1 <

MaYK
Graphic Designer

grup tuttuğum takım
Albay Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 6061 ileti
Yer: Samsun
İş:
Kayıt: 24-02-2007 08:21

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
kırık link bildirimi Kırık Link Bildir! #304257 07-06-2008 15:48 GMT-1 saat    


Qtek 8500, Windows'un taşınabilir ürünlere yönelik versiyonu Windows Mobile üzerinde çalışan ince bir smartphone. Hafif ve çok ince smartphone kategorisinde yer alan Qtek 8500, iş hayatında gereken ofis programlarını desteklerken, geniş eğlence seçeneklerini ve kamerası ile de boş zamana renk katıyor.

Şık bir görünüme sahip olan ürün, quad (dört) band GSM, EDGE ve Bluetooth iletişim teknolojileri sayesinde hem internette hızlı gezinmeyi ve içerik indirmeyi hem de kolay dosya paylaşımını sağlıyor. Qtek 8500 ile daha geniş telefon kullanıcı kitlesini hedefleyen HTC firmasının ürüne W-LAN (yerel ağ üzerinden kablosuz internet) özelliğini eklememiş olması ise telefon düşünüşüne kendilerini çok fazla kaptırdıklarını gösteriyor.

Ana gövde ve batarya kapağı alüminyumdan yapılma ürünün ön ve arka alt bölümlerinde plastik kullanılması, rahatlık ile sağlamlığı birleştiriyor. Ana gövdenin alüminyumdan olması ürünün darbelere karşı dayanıklılığını artırırken, plastik yüzeyler de daha yumuşak ve hafif dokunuşu tattırıyor.

Windows Mobile 5.0 smartphone işletim sistemini kullanan ürünün boyutları 98.5x51.4x15.8 mm ve ağırlığı, pili ile birlikte 99 gram.

Ön yüzde 1.3 megapiksel çözünürlüklü kamera ile 1.2 inçlik 128x128 piksel çözünürlüklü ikinci ekran yer alıyor. Kapak kapalıyken karararak ayna görevi gören ekran, kendi resmini çekmek isteyenlere yardımcı oluyor. Ekran, MP3-çalar modunda iken de, çalınan parçanın bilgilerinin izlenmesini sağlıyor. Medya oynatıcı özelliğini daha da kolaylaştıran üç özel butonu da yine bu kısımda, ekranın alt tarafında bulunuyor. Bu butonlar aynı zamanda, kamera kullanıcının kendisini çekme moduna getirildiğinde bu modda kullanılan işlevleri yerine getiriyor.

Sağ tarafta sadece bir buton bulunuyor ve kamerayı etkinleştirmenin yanında deklanşör olarak da kullanılıyor. Sol tarafta ise Communication Manager butonu ile ses kontrolünü sağlayan butonlar bulunuyor.

Ürünün, 2.2 inç genişliğindeki QVGA ana ekranı beyaz LED arkaplan aydınlatması ile yazıları daha okunaklı kılıyor. Yekpare olan düz klavyesi tuşları kullanırken parmak geçişlerini seri hale getiriyor. Klavyenin hemen altında ise mikrofon ve klavye aydınlatmasını sağlayan ışık sensörü bulunuyor.

Ürünün diğer ürünlerle bilgi senkronizasyonu ve şarj işlemi sadece Flat USB bağlantısı ile gerçekleşiyor. Kulaklık girişi için de yine bu giriş kullanılıyor.

Diğer birçok Windows Mobile Smartphone gibi flaş kart kullanarak genişleme özelliği olan ürün farklı olarak microSD kart kullanıyor. SIM kartın alt kısmına yerleştirilen microSD karta, batarya yerinden çıkarılmadan ulaşılamaması, bilgilerinizin güvenliğini artırırken; kartı değiştirmek istediğinizde daha çok işyükü getiriyor.

Lityum iyon polimer batarya 100 ila 150 saat arasında bekleme süresine sahip ve kullanım yoğunluğuna göre 2.5 ila 5 saat kullanılabiliyor.

Qtek 8500, cep telefonunu yaşamlarının her alanında olmasını isteyenlere, gücü,boyutu ve kullanışlılığını yanyana getirerek adeta bilgisayar sinerjisi sunuyor.

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Ulaşmak isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler...
> 1 <