Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Kullandığınız Sosyal Medyayı Seçin
Yeni Klasör 8 yıldır sizin için en güvenli hizmeti veriyor...

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve sürpriz hediyelerimiz için bizi takip edin.

VistaMizer 2.2.1.0

> 1 <

Hengmen
// PCkopat <--

grup tuttuğum takım
Yüzbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 1713 ileti
Yer: İst / Sarıyer
İş: Öğrenci
Kayıt: 14-02-2008 13:47

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
kırık link bildirimi Kırık Link Bildir! #318412 13-08-2008 09:33 GMT-1 saat    


bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile)

VistaMizer...

Çoğu kez, Windows XP ile gelen sıkıcı masaüstümüzden kurtulup daha değişik bir temaya sahip olmak isteriz. Ancak bunu ne yazık ki 3. parti yazılımlar ya da sistemimizi oldukça yavaşlatan harici tema eklentileri olmadan yapamıyoruz. Halihazırda Windows görünümünü yeni işletim sistemi Vista tarzında düzenleyen yazılım paketleri olsa da, çoğumuz bu yazılımlardan istediğimiz verimi almakta zorluk çekiyoruz.

İşte VistaMizer, tam da bu durumda imdadımıza yetişiyor. Tema tarzında değil, orjinal dosyaları yedeklemek ve yerlerine XP uyumlu Vista görünümü dosyaları kopyalamak mantığıyla çalışan yazılım, gelişmiş çoklu dil desteği ve istenildiğinde hiçbir hata olmadan sistemden kaldırılabilmesi özelliği ile, Windows Vista'ya geçmeden önce yeni görünüm özelliklerini denemek isteyen kullanıcılar için adeta bir kurtarıcı rolünü, üstelik bu rolün gerçekten de hakkını vererek üstleniyor.

VistaMizer, adından da anlaşılacağı üzere bir tema programı değil, tamamen XP ve 2003 tabanlı işletim sistemlerini yeni Vista görünümüne kavuşturmak için hazırlanmış bir paket yazılımı. Temalar ile uğraşmadığı ve sistemde sürekli çalışmak zorunluluğu olmadığı için, düşük hızdaki bilgisayarlarda bile Vista'nın, en azından yeni görünümünü tüm ayrıntıları ile kullanabilmenizi sağlıyor.

Program Türkçe bir arabirimle geliyor. Ayrıca diğer Vista görünüm yaması programları gibi dil tabanlı dosyalar ile çalışmadığı için, Türkçe işletim sistemlerinde bile rahatlıkla Vista görünümünü yaratabilmenize imkan tanıyor. Yazılımın bu sürümü, 400 civarında Vista simgesi, medya eklentisi, arka planlar, simgeler ve resim dosyalarını içeriyor. Kurulum 2 aşamalı olarak işliyor. Eğer Sistem Geri Yükleme özelliğinizi kapatmadıysanız bir geri yükleme noktası oluşturabilir, ya da bu özellik kapalı durumdaysa bile programın gerçekten de kaliteli yedekleme seçeneği sayesinde, kaldırma işlemi sonunda eski ayarlarınıza tamamen geri döneceğinizden emin olarak yükleme yapabiliyorsunuz.

VistaMizer, kendi kullandığı dosyaların Windows Update sitesi tarafından güncellenebileceğini de hesaba katarak, bu durumu analiz edebilen ve gerekli yedeklemeler ile değişiklikleri herhangi bir dil destekli Windows içinde yapabilmeniz için gerekli 3. parti yazılımları da paketine eklemiş durumda. Olası çakışmalarda ya da tercihli geriye dönüşlerde orjinal dosyalarınızı geri alabilmenizin yanında, güncellenmiş dosyalarınızı da orjinal ancak güncel halleriyle geri alabilmeniz, programın oldukça akıllıca düzenlenmiş bir özelliği bize göre.

Alıntıdır...

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu




bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) (Türkçe'mizi Turkcheleştirmeyelim Grubu) •-)•––––







bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) (ultrAslanlar Grubu) (¯`·._)




bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) Ben Yaptım Grubu




outgroleus

grup tuttuğum takım
Yüzbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 1240 ileti
Yer: BURSA
İş: Öğrenci
Kayıt: 14-05-2006 14:16

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#319043 15-08-2008 19:21 GMT-1 saat    
ben bunu denedim ama yüklüyorum bilgisayarı 2. açmama açılmıyor kur dosyaları çalıştırmıyor diye hata veriyor kalıyor format atınca düzeliyor ben bunun yüzünden 4 sefer format attım ya diğerleriyle aynı miki emeğine sağlık tşk ederim

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu




bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) (ultrAslanlar Grubu) (¯`·._)


> 1 <