Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Kullandığınız Sosyal Medyayı Seçin
Yeni Klasör 8 yıldır sizin için en güvenli hizmeti veriyor...

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve sürpriz hediyelerimiz için bizi takip edin.

Deniz Gezmiş - 1947

denizın meshur parkası

Forumlar / Bilim & Kültür / Şu Kimdir?

 
> 1 <

DeniZim

grup tuttuğum takım
Er Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 1 ileti
Yer:
İş: Sözde Ögrenci
Kayıt: 04-01-2009 14:15

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
kırık link bildirimi Kırık Link Bildir! #326870 04-01-2009 14:27 GMT-1 saat    
1965'ten sonra Tun genclik hareketinin en onemli onderlerinden ve Turkiye Halk Kurtulus Ordusu (THKO)'nun kurucu ve yoneticilerindendi.

24 Subat 1947'de Ankara'nin Ayas ilcesinde dogdu. Ogretmen bir ailenin cocugu olmasi sebebiyle ilk ve ortaogrenimini cesitli kentlerde, liseyi Istanbul'da okudu. 1966'da Istanbul Universitesi Hukuk Fakultesine giren Gezmis, henuz lise Ogrencisiyken sol dusunceyle tanisti ve kendini donemin eylemleri icinde buldu. 1965'te Turkiye Isci Partisi(TIP)'nin Uskudar ilcesine uye oldu. Ilk kez 31 Agustos 1966'da Ankara'dan Istanbul'a yuruyen Corum Belediyesi temizlik iscilerinin Taksim Aniti'na celenk koymalari sirasinda iscileri destekleyen ve Turk-Is yoneticilerini protesto eden gosteri sirasinda gozaltina alindi.

Ardindan 19 Ocak 1967'de Turkiye Milli Talabe Federasyonu (TMTF) binasinin yedd-i emine verilmesi sirasinda cikan olaylarda yakalandi ve bir gun sonra iki arkadasiyla cikarildigi mahkeme tarafindan serbest birakildi. 22 Kasim 1967'de ogrenci orgutlerinin duzenledigi Kibris Mitingi sirasinda Asik Ihsani ile birlikte ABD bayragini yaktiklari gerekcesi ile gozaltina alinip daha sonra serbest birakilan Deniz Gezmis, Hukuk Fakultesi'nde birlikte okudugu arkadaslariyla birlikte 30 Ocak 1968'de Devrimci Hukuklular Orgutunu kurdu.

7 Mart 1968'de IU Fen Fakultesi konferans salonunda duzenlenen AIESEC genel kurul toplantisinda konusma yapan Devlet Bakani Seyfi Ozturk'u protesto ettigi icin tutuklandi. 2 Mayis'a kadar tutuklu kalan Gezmis, 30 Mayis'ta 6.Filo'yu protesto ettigi icin yargilandi ve beraat etti. Ogrenci eylemleri icinde etkinligi giderek artan Deniz Gezmis, 12 Haziran 1968'de Istanbul Universitesi'nin isgal edilmesinde onderlik etti. Isgal Konseyi adina IU Senatosu ile Baltalimani'nda yapilan gorusmelere katilan ogrenci heyetinin icinde yer aldi; ogrenci haklarinin elde edilip isgalin sona erdirilmesinde etkili oldu. Isgalden kisa bir Suerkan'la birlikte Devrimci Ogrenci Birligi(DO-B)'ni kurdu. 1 Kasim 1968'de TMGT, AUTB, ODTUOB ve DOB'un baslattigi Samsun'dan Ankara'ya Mustafa Kemal Yuruyusu'nu duzenledi. Ardindan 28 Kasim 1968'de ABD buyukelcisi Kommer'in gelisi sirasinda Yesilkoy Havaalani'nda duzenlenen protesto gosterileri nedeniyle tutuklandi ve bir sure sonra serbest sure sonra Istanbula gelen 6.Filo'yu protesto eylemlerinde yer alan Gezmis, 30 Temmuz'da bu eylemlerden dolayi tutuklandi ve 20 Eylul'de serbest birakildi. TIP icinde yogunlasarak, ayriliklara ve tartismalara yolacan ideolojik sorunlarda Milli Demokratik Devrim(MDD) gorusunu benimseyen Deniz Gezmis, bu gorusun ozellikle devrimci ogrenciler arasinda yayilmasinda etkili oldu.

Ekim 1968'de eylemlerde birlikte oldugu Cihan Alptekin, Mustafa Ilker Gurkan, Mustafa Lutfi Kiyici, Cevat Ercisli, M.Mehdi Bespinar, Selahattin Okur, Saim Kurul ve omer Erim birakildi. Istanbul Universitesi'nde sagci guclerin 16 Mart'ta girismis oldugu hareketlere ogrenci kitlesiyle birlikte karsi koyan Gezmis , bu eylemi gerekce gosterilerek 19 Mart'ta yeniden tutuklanarak 3 Nisan'a kadar hapis yatti. Ardindan 31 Mayis 1969'da IU Hukuk Fakultesi ogrencilerinin, reform tasarisinin gerceklesmemesini protesto icin giristikleri isgale onderlik etti. Universitenin kapatilip, polise teslim edilmesi nedeniyle cikan catismalarda yaralandi. Hakkinda giyabi tutuklama karari olmasina ragmen hastaneden kacan Gezmis, Haziran'in sonunda Filistin'e gitti. Filistin'e gitmeden once 23 Haziran 1969'da TMGT'nin topladigi 1. Devrimci Milliyetci Genclik Kurultayi'na kendisi gibi haklarinda tutuklama karari olan FKF Genel Baskani Yusuf Kupeli ile birlikte bir mucadele programi gonderdi. Eylul'e kadar Filistin'de gerilla kamplarinda kalan Deniz Gezmis, 1 Eylul 1969'da, 10 Haziran'da "universiteyi isgal" ettigi gerekcesiyle Hukuk Fakultesi'nden ihrac edildi.

Hakkinda tutuklama kararinin oldugu bu donemde gazeticilere gizlendigi yerden demecler verdi. 23 Eylul 1969'da Hukuk Fakultesi'nde oldugu sirada haber verilen polislerin de fakulteye gelmesi uzerine teslim olan Gezmis, 25 Kasim'da serbest birakildi. Ancak Yildiz Devlet ve Muhendislik Akademisi'nde Battal Mehetoglu'nun sagcilar tarafindan oldurulmesinden sonra okulda yapilan aramada, ele gecirilen durbunlu bir tufegin Gezmis'e ait oldugu one surulerek hakkinda yeniden tutuklama karari alindi. 20 Aralik 1969'da yakalanan Gezmis, kendisiyle birlikte tutuklanan Cihan Alptekin'le birlikte 18 Eylul 1970'e kadar tutuklu kaldi. Bundan sonra ogrenci eylemlerinden uzaklasarak, mucadelesini degisik alanlarda surdurmeyi planladi.


Sinan Cemgil ve Huseyin Inan'la birlikte THKO'yu kurdu. 11 Ocak 1971'de THKO adina Ankara Is Bankasi Emek Subesi'nin soygununu gerceklestirenler arasinda yeraldi. 4 Mart 1971'de dort ABD'li erin Balgat'taki Tuslog Tesisleri'nden kacirilmasi eyleminde de bulunan Gezmis, erlerin serbest birakilmasindan sonra Sivas'in Sarkisla ilcesinin Gemerek nahiyesinde Yusuf Aslan'la birlikte yakalandi. 16 Temmuz 1971'de baslayan THKO-1 Davasi'nda TCK'nin 146. maddesini ihlal ettigi gerekcesiyle, 9 Ekim 1971'de idam cezasina carptirildi.



Ses belgeleri ve mahkeme savunmasından bölümler
...Biz hiçbir zaman bütün çabamıza rağmen Türkiye'nin bağımsızlığını temin edemedik. Bugüne kadar da bu özlem içinde kaldık."
"...Öteden beri arz etmiş olduğum gibi, bu ülkede Anayasa'yı en fazla savunanlar bizleriz. Anayasa'yı ihlal edenlerse ortadadır. Anayasa'nın uygulanmasını isteyen gene bizleriz. Anayasa'yı uygulamayan yavuz kimselerse hâlâ ortadadır. Ve yine o kişiler bizim kellemizi istemektedirler..."
"...Yaptıklarımızın haklı olduğuna inanıyorum. Halen de bu inancı taşıyorum. Türkiye'nin bağımsızlığından başka bir şey istemedim ve bu sebeple Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı mücadele verdik. Bundan dolayı ölümden korkmuyoruz. Onu ancak işbirlikçiler düşünsün ve ancak onlar kendi canının telaşına düşsün. Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum.

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Dörtnala gelip Uzak Asya'dan
Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan
bu memleket, bizim.

Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak
ve ipek bir halıya benziyen toprak,
bu cehennem, bu cennet bizim.

Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın,
yok edin insanın insana kulluğunu,
bu dâvet bizim....

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...

Spr[q]rLL
¢ıqLk ¢ıqLıa yanLnzM

grup tuttuğum takım
Binbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 2722 ileti
Yer: ҸסҜłưҜ
İş:
Kayıt: 01-08-2007 00:57

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#326896 05-01-2009 05:54 GMT-1 saat    
çok teşekkürLer payLaşım içiN

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


No one will love you the way I do;
No one will love you;
Love you like I do;
It will never be the same

Ddm

grup tuttuğum takım
Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj ileti
Yer:
İş:
Kayıt: 31-12-1969 23:00

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#326900 05-01-2009 17:53 GMT-1 saat    
ODTÜ Stadına yazdıkları "DEVRİM" hala durur, daha geçen gün toplanıp silinen kısımları düzelttiler. Önünden sık sık geçeriz. Ben o yazıya baktığımda kendini harcamış birkaç genç görüyorum artık. Onlar öldüler, ya sonra?

...

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Spr[q]rLL
¢ıqLk ¢ıqLıa yanLnzM

grup tuttuğum takım
Binbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 2722 ileti
Yer: ҸסҜłưҜ
İş:
Kayıt: 01-08-2007 00:57

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328315 08-02-2009 10:07 GMT-1 saat    
ya sonra...

onLarın yaptıkLarını devam ettiren gençler elbette olucak...yaptıkları değerli şeyler öyle çok ki lesinlikle bu kadarla kalmaz inanıyorum ki bir gün gelecek qöreceğiz ve iyiki deniz gezmiş ve arkadaşları bize bu zemini hazırlamışlar diyip onların çalışmalarına devam edeceğiz.ONLAR ÖLMEDİLER...

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


No one will love you the way I do;
No one will love you;
Love you like I do;
It will never be the same

adaletinreisi

grup tuttuğum takım
Albay Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 2427 ileti
Yer: komuta merkezi
İş: TeşkilatiEsasiye
Kayıt: 25-06-2006 06:09

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328346 09-02-2009 02:48 GMT-1 saat    
kandırılmış bir gençlik... yazık çok yazık... o dönemin militan gençliğine bir sorun neden yaptınız diye ister sağcı ister solcu fark etmez verecekleri cevap ayrıdır ; vatan için yaptık!!!! ne tuhaf bir cevap değilmi iki tarafta aynı dava için birbirini öldürüyor...yazık çok yazık
ama şimdi anladılarki aslında vatana en büyük ihaneti onlar yapmış sağ-sol alevi - sünni türk-kürt...v.b adı ne ALLAH ın belası ise kardeşi kardeşe düşürmüş ve malesef yıllarca onbinlerce insanımız onların sözde vatanı kurtarma sevdası yüzünden hayatını kaybetmiş.
peki kimse bu savaştan galip ayrılmamışmı? evet ayrılmış
1. silah sektörünü elinde tutan yahudiler
2. güçlü bir TÜRKİYE nin olmasını istemeyen iç ve dıştaki şer odakları...

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Devlet-i Ebed Müddet

hedehödö
fe eyne tezhebun!

grup tuttuğum takım
Yarbay Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 1323 ileti
Yer: evet yerim
İş: yalova müftüsü
Kayıt: 19-10-2006 21:35

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328354 09-02-2009 17:43 GMT-1 saat    
“CIA'nin sırlarını KGB'ye satmaktan hüküm giyen CIA ajanı Aldrich Ames, "Bir Casusun İtirafları" adlı kitabında Ankara'da görevli bir profesör sayesinde Deniz Gezmiş'in sevgilisi olan güzel bir kızla tanıştığını yazıyor.

Genç kıza, içinde 75 Dolar bulunan bir zarf verdiğini, bir hafta sonra da DEV-GENÇ'in toplantılarının yeri ve zamanını, kimlerin katılacağını öğrendiğini yazıyor olması kimin kimi kullandığını apaçık ortaya çıkartıyor.

O dönemde Balat'taki Amerikan tesislerinde "NGO" adlı gece kulübünün ünü tüm Ankara'ya yayılmıştı. Bazı semt sakinleri gelen gidenden rahatsız oluyorlardı. Amerikalı subaylar, bu kulübe dışarıda tanıştıkları ODTÜ'lü kızlarla geliyorlardı. Bu kızların bir kısmı gündüz eylemlerinde, "Yankee Go Home" diye bağırıyor, gece ise Amerikalı subaylarla birlikte eğleniyorlardı.

Gece kulübüne Türk kızlarının gelmesinden rahatsız olan işçilerden birisi, o sırada Günaydın gazetesinin Ankara bürosunda çalışan Bekir Coşkun'a gitti ve olayı anlattı. Coşkun bu işçiye fotoğraf makinesi verdi ve ABD'lilerle Türk kızlarının birlikte fotoğrafını çekmesini istedi. İşçi, fotoğrafı çekti, ama bozuk çıktı. Kızlar Amerikan askeri polisine bilgi satıyordu. Kızların çoğu DEV-GENÇ örgütünün liderleri ile arkadaştılar.

ODTÜ'lü kızlardan bir topluluk, 75 Dolar karşılığında DEV-GENÇ'i satıyordu. DEV-GENÇ, CIA'nın avucunun içindeydi. Daha sonra 16 Mart'ta Gezmiş ve Aslan Şarkışla'da yakalandı. Gezmişte STEN tabanca, Aslan'da el bombaları vardı ve Rus yapımı değillerdi. Oysa gazetelere, "Rus yapımı silahlarla yakalandılar" diye servis yapılmıştı. Kim yapmış olabilirdi?

Deniz'in Balgat Amerikan tesislerine yaptığı baskında senaryodan ibaretti. Gezmiş ve arkadaşlarının tel örgüyü keserek girdikleri iddia edilen bölgede her gece 9 silahlı Amerikan askeri nöbet tutuyordu. 9 asker geçilse bile hemen yollarının üzerindeki hizmet binası silahlı nöbetçilerle çevrilmiş durumdaydı. Bu tesislere içeriden yardım görmeden girmek imkansız. İçeri girsen bile, hizmet binası ve levazım deposunun önündeki silahlı nöbetçileri atlatmak imkansız. Aynı zamanda çelik konteynırların hangisinde silah, giyecek ve yiyecek olduğunu görevli dışında kimse bilmediği halde Deniz Gezmiş nereden öğrenmişti? Kim söylemişti? Gezmiş tüm bu engelleri aşarak! konteynırlara geldi, kilitleri kimse duymadan kırdı! Silahlarını, giyeceklerini aldı. Bugün bahsi geçen ünlü parkasını o konteynırdan çaldı. Aynı zamanda hırsız da. Herkes Gezmiş'e yol verdi. Gezmiş'in Balgat Amerikan tesislerine gireceğini yetkililerden bilmeyen yoktu. Göz yumdular. 8 Şubat 1971 tarihli Cumhuriyet gazetesi olayı biraz da olsa ifşa etti, ama gözlerden kaçtı. Gezmiş, Çavuş Finley'i yanına aldı, kaçırmadı çünkü, çavuşun elinde telsiz vardı. Telsizin düğmesine basması yeterli olacaktı, ama basmadı ve onlarla gitti. Üste çalışan çavuşun geri geleceğini biliyorlar, hiç endişe duymuyorlardı. Nitekim çavuş sözde serbest bırakıldıktan sonra sorulara cevap vermedi, apar topar ülkesine gönderildi.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının yakalandıklarında ellerindeki silahlar, sözde baskın sırasında görevlilerin bile bilmediği depodan çalınan silahlardı. Sadece silah değil, sırtında bulunan parka bile Amerikan askeri deposundan çalınmış parkaydı.


4 Amerikalı'nın kaçırılması da senaryoydu. Amerikalılar DET-18 adı verilen casusluk merkezinde çalışıyorlardı. Bunlar çok iyi eğitim görmüşlerdi, kaçırılmaları imkansızdı. Kaçırıldığı iddia edilen askerlarin aileleri Türkiye'ye getirildiklerinde eşlerinin sağ oldukları teminatı verilmişti, hatta kurtarılacakları gün bile söylenmişti.

Deniz Gezmiş GLADYO'nun kullandığı bir elemandır. Kendini bilerek kullandırdı. 68 kuşağının bazıları kullanıldı o dönemde. Görevlilere Deniz'in adı verilerek parlatıldı. Atatürk'ü reddediyordu. Öğrenci temsilcisi olduğu için, rektörlüğü işgalden Celal Doğan'la yargılanırken mahkemede,"Yaşasın Türk ve Kürtlerin kardeşliği" diye bağıran Deniz Gezmiştir. Leyla Zana'nın bugün söylediği sözleri dun Deniz Gezmiş söylüyordu. Dünün komunisti denilen Deniz bugün yaşasaydı ne olurdu? Yaşasaydı yaşamlarını nasıl devam ettireceklerdi? Yaptıklarını görmezden gelip kahramanca savunmak doğru değil. Deniz Gezmiş kendini bilerek kullandırmış, sonra da çöpe atılmıştır. Yaşasaydı Atatürkçü denilen ama eski SSCB hayranı olanların mitinglerine katılır mıydı, kendini feda eden GLADYO elemanı Deniz Gezmiş…”

Alıntı


5-6 sene öncesinde herhangi birine sorsanız Deniz Gezmiş kimdi diye hiç düşünmeden size terorist diyecektir ama bugün sorduğunuzda ondan bir kahraman gibi bahseden hayranı olan gençler etrafımızı sarmış neden? Malum internet ortamı ve hatırla sevgili dizisinin etkisi herhalde.. Bir de Deniz Gezmiş hayranı olduğunu söyleyip de Deniz'in karşı durduğu amerikan hayatını kendilerine hayat tarzı kabul etmiş insanlar da vardır minik burjuvacıklar

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Ddm

grup tuttuğum takım
Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj ileti
Yer:
İş:
Kayıt: 31-12-1969 23:00

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328357 09-02-2009 21:36 GMT-1 saat    
Üstteki yorumlara katılmakla birlikte hedehödö'nün -alıntı-sını da biraz sert bulduğumu söylemeden edemeyeceğim. Ayrıca ODTÜ'lü kızlar duymasın diyorum Gecesini-gündüzünü, teneffüsünü bu reklama harcayan arkadaşlar oldukça sinirleneceklerdir.

Geçenlerde "ODTÜ'de JİTEM!" başlıklı haberleri görmüşsünüzdür. Farkedilen 2 kişi, 1i kaçabiliyor falan.. Spr[q]rLL, bu olay kanıtlar ki Deniz Gezmiş'in yaptıklarını bugün de devam ettirme çabasında olanlar var ve devlet bunların farkında. Kızılay'da el ilanları, Mülkiye Derneği'nin önünde slayt gösterileri.. Bunlar çok göze batmayanlar. Her ne kadar Erdoğan için söylenenleri doğru bulsam da, anlatma şekli yanlıştır diye düşünüyorum. Dedim ya, bu oluşumların farkındalar fakat durduran yok. Demek ki bir kargaşa ortamının Türkiye'de olması gerektiği uygun görülmüş. Çıkar sağlayanlar yine tam da adaletinreisi arkadaşımızın söyledikleridir. Ekonomik krizin tam 12'den vurduğu şu günlerde konuşulan konular da kanıtıdır.

Spr[q]rLLcüm, seni severim bilirsin Körü körüne bağlanmamanı tavsiye ederim. Küçük de bir şey çıtlatayım, belki bu daha objektif bakılmasını sağlayacaktır: Deniz Gezmiş ve savunucuları Atatürkçü değildir. İnan ağızlarından daha Atatürk ismini duymadım. O'nun yerine geçebilecek bir lider olarak görürler Deniz Gezmiş'i. Son günlerde bu insanlara iyice ifrit olmamın sebebi de budur.

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


hedehödö
fe eyne tezhebun!

grup tuttuğum takım
Yarbay Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 1323 ileti
Yer: evet yerim
İş: yalova müftüsü
Kayıt: 19-10-2006 21:35

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328360 10-02-2009 00:08 GMT-1 saat    
Herkesin Atatürkçü olması şart mıdır? Atatürkçü olmayan bir insanın fikirlerine değer verilmez mi? Atatürkçü olmayan bir insan eşittir Atatürk düşmanı mıdır yani? Ya bizdensiniz ya da bize karşısınızdır diye bir kutuplaşmaya sürüklemek şart mı insanları...

Alıntı kısmı ise bir ajanın hatıratıdır bugün Deniz Gezmiş'in meşhur parkasının çalıntı olduğunu bilmeyen mi var ve sadece görevlilerin hangi konteynırda silah hangisinde el bombası hangisinde giyecek olduğunu bildiği halde Deniz bunları eliyle koymuş gibi hangi konteynırın kilitini patlatacağını nerden biliryodu? Deniz'i CIA silahlandırıp finanse etmedi mi yani? O günlerde Türkiyede karışıklık olması işine gelen güçler bugün yine Türkiyede karışıklık olması işlerine gelmeyecek midir.. Ortadoğuda lider bir ülke batılıların neden işine gelsin ki..

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Ddm

grup tuttuğum takım
Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj ileti
Yer:
İş:
Kayıt: 31-12-1969 23:00

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328361 10-02-2009 00:23 GMT-1 saat    
hedehödö'ye cevap verme gereği duydum, çünkü sözlerinin ilk kısmı ve sadece ilk kısmı beni ilgilendiriyor sanırsam, zira ikinci kısma aykırı bir şey söylemediğimi düşünüyorum. Ben "Deniz Gezmiş'i Atatürk yerine geçebilecek bir lider olarak gördüklerini" söyledim, Atatürk düşmanı olduklarını değil. Bu da onlara karşı hoş duygular beslemememe yeterli bir sebeptir. AtatürkÇE düşünürsün ya da düşünmezsin. Düşünce özgürlüğünün olduğu güzel ülkemde benim ayrımım da budur.

Ve evet, her siyasi düşüncenin temelinde Atatürkçülüğün olması bu ülkeye yarardan başka bir şey getirmez.

Ne yazık ki hiçbir partide göremiyorum, bu da ayrı bir mevzudur.

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


whitewolf
Teşkilat-ı Mahsusa

grup tuttuğum takım
Binbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 3678 ileti
Yer: cehennem
İş: Selçuk İnşaat
Kayıt: 08-05-2006 04:36

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328411 12-02-2009 15:42 GMT-1 saat    
Ben Deniz'den ziyade, Deniz olmayanlara çalışanları irdeleyeceğim. Neydi Deniz'in ve ona inanan gençliğin düşüncesi? Tam bağımsız Türkiye, Amerikan emperyalizmine karşı duran bireyler. Buydu değil mi? düşüncesi.

Bu düşünceyi benimseyenler, başkalarına da bu fikri empoze etmek isteyenler, bugün oldukça çoğunlukta. Tamam kabul güzel bir düşünce. Güzel bir amaç. Ama ne kadar bu amaç doğrultusunda çalışıldı muamma. Gelelim şimdiki gençliğe:

"Amerikan emperyalizmine" karşı duran o gençler;
-Amerika ürünlerini fazlaca kullanmakta.
-Amerika kültürünü fazlaca benimsemekte.
-Müthiş bir Amerika hayranlığı göstermekte.
-Giyim, konuşma, kültür, dil vs... gibi etmenlerde, nerdeyse bir Amerikalı kadar Amerika'lı
-Amerika'nın dinide onlara çekici gelmekte.
-Amerika'nın kültürüde.

Kendi kültüründen utanan, kendi dilini acımasızca katleden, kendi ülkesini horgören kişiler bugün Deniz Gezmiş'ten bahsetmekte. Garip çok garip. :) Deniz eğer bugün sizleri görse, yüzüne tükürecektir bu gençliğin. Bu kadar kaypaklıkla bari denizi anmayın. Üstüne alınan varsa da, ki olacaktır. Alınsın belki çeki düzen verir hayatına...

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Dedem Saltuk Buğra Handan bu yana Türk-İslam ülküsü demişim ona O yüzden ülkücü denilmiş bana Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdam

Biz Bu Vatanı Üç kuruşa Peşkeş Çekecek Bir Neslin Evlatları Değiliz Biz Odasında Kuranı Kerim Var Diye Saygısından Uyuyamayan Osman Gazilerin Mısır Seferinde Çölü Atına Binmeyipte Önümde Muhammed Mustafa (A.S.V.) Yürürken Ben Ata Nasıl Binerim Diyen Yavuz Selimlerin Hocasına Saygısından Önünde Ezilip Büzülen Fatihlerin İhanetle Suçalnıp Sürgün Edilen Fakat Yanında Bir Tek Hazine Malı Götürmeyen Ve Öldüğünde Cenazesine Borçlarından Haciz Konulan Sultan Vahdettinin Evlatlarıyız Yakışmaz Bize Vatan Giderken Bayrak İnerken Ezan Susarken Yaşamak Ey İnsan Titre Ve Kendine Gel!!!

Hedefimiz İLA-Yİ KELİMETULLAH

topraktan gelen gölgeme toprak çekilince
günler bu heyulayıda ergeç silecektir
rahmetle anılmak ebediyet budur ama
sessiz yaşadım kim beni nerden bilecektir


Eyvâh! Beş on kâfirin îmanına kandık;

Bir uykuya daldık ki: cehennemde uyandık!

Mehmedim,sevinin ,başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin,eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın elbet bizim,elbet bizimdir!
Gün doğmuş ,gün batmış ,ebed bizimdir


Ey Tenperver Nefsim! Sen Kendini Ne Zannediyorsun Ki; Cennet Tabiki Ucuz Değil Cehennem Dahi Lüzumsuz Değil!

---bizki ustasıyız vatan sevmenin---
---yarın elbet elbet bizimdir gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir---
---türklük bedenimiz islamiyet ruhumuzdur ruhsuz beden cesettir---
---Şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada ( ses ) islamın sadası olacaktır---
---Allaha Vatana Bayrağa Kurana Ve Silaha yemin olsun Şehitlerim Gazilerim Ve Başbuğum emin olsun---
---İman hem nurdur hem kuvvettir.Evet hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okuyabilir ve imanın kuvvetine göre hadisatın tazyikatından kurtulabilir.(bediüzzaman said nursi) ---




bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) hackerim diyenler alın size kapak olsun



bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) hackerim diyenlere buda ikinci kapak olsun

DjOkan

grup tuttuğum takım
Çavuş Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 301 ileti
Yer: ankara
İş: öğrenji
Kayıt: 10-09-2006 19:15

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#328414 12-02-2009 19:25 GMT-1 saat    
Çok doğru söyledin abi katılıyorum sana

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu




bağlantıyı göster (facebook ile) bağlantıyı göster (klasik üye girişi ile) Yeni s5,s4,s2,s11,s12 birde s6'ya Burdan Kayıt olabilirsiniz.
İmzam yok parmak bassam

Sezen

grup tuttuğum takım
Yüzbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 1777 ileti
Yer: Yanlizligin Baskentinden ( Amerika )
İş: CukuLataci :))
Kayıt: 03-04-2007 23:15

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#346287 26-01-2010 15:25 GMT-1 saat    
Alıntı:
whitewolf :
Ben Deniz'den ziyade, Deniz olmayanlara çalışanları irdeleyeceğim. Neydi Deniz'in ve ona inanan gençliğin düşüncesi? Tam bağımsız Türkiye, Amerikan emperyalizmine karşı duran bireyler. Buydu değil mi? düşüncesi.

Bu düşünceyi benimseyenler, başkalarına da bu fikri empoze etmek isteyenler, bugün oldukça çoğunlukta. Tamam kabul güzel bir düşünce. Güzel bir amaç. Ama ne kadar bu amaç doğrultusunda çalışıldı muamma. Gelelim şimdiki gençliğe:

"Amerikan emperyalizmine" karşı duran o gençler;
-Amerika ürünlerini fazlaca kullanmakta.
-Amerika kültürünü fazlaca benimsemekte.
-Müthiş bir Amerika hayranlığı göstermekte.
-Giyim, konuşma, kültür, dil vs... gibi etmenlerde, nerdeyse bir Amerikalı kadar Amerika'lı
-Amerika'nın dinide onlara çekici gelmekte.
-Amerika'nın kültürüde.

Kendi kültüründen utanan, kendi dilini acımasızca katleden, kendi ülkesini horgören kişiler bugün Deniz Gezmiş'ten bahsetmekte. Garip çok garip. :) Deniz eğer bugün sizleri görse, yüzüne tükürecektir bu gençliğin. Bu kadar kaypaklıkla bari denizi anmayın. Üstüne alınan varsa da, ki olacaktır. Alınsın belki çeki düzen verir hayatına...



ve son noktda koyulmustur )

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


Hortladim hHHhhahhAah
> 1 <