Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Kullandığınız Sosyal Medyayı Seçin
Yeni Klasör 8 yıldır sizin için en güvenli hizmeti veriyor...

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve sürpriz hediyelerimiz için bizi takip edin.

Microsoft'un yeni kablosuzu Wireless 8000

> 1 <

developer
Yeni Klasör!

grup tuttuğum takım
Binbaşı Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 3803 ileti
Yer: İstanbul
İş: pek çok
Kayıt: 20-12-2005 22:57

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
kırık link bildirimi Kırık Link Bildir! #347696 25-01-2007 07:44 GMT-1 saat    
Microsoft'un yeni kablosuzu Wireless 8000

Microsoft, kablosuz şarj edilebilir ve arkadan aydınlatmalı klavyesi Wireless Entertainment Desktop 8000'u tanıttı. Klavye çok yakında Türkiye'de de piyasaya çıkacak.

İSTANBUL - Microsoft'un yeni klavyesi, Wireless Entertainment Desktop 8000 ile kullanıcılara masaya bağlı çalışmadan bilgisayar kullanma özgürlüğü sunuyor. Wireless Entertainment Desktop 8000 klavyesi, 2.4GHz Bluetooth teknolojisi birden çok Bluetooth cihazına bağlantıyı destekliyor. Kullanıcılar, Wireless Entertainment Desktop 8000'in 10 metreye kadar kablosuz desteği sayesinde oyunlarını istedikleri gibi koltuk veya bahçede oynayabilecek.

Microsoft Hardware'in endüstriyel tasarımcısı Dan O'Neil cihazı şöyle tanımlıyor: “Klavye ve fare artık sadece yazı yazmak ve tıklamak amacıyla kullanılan birer bilgisayar parçası değil. Aksine bireyin kişiliğini yansıtan ürünler haline dönüştüler. Wireless Entertainment Desktop 8000 klavyesi, Windows Vista'nın görsel yeniliklerini de karşılayabilecek güçte.”

Wireless Entertainment Desktop 8000 klavyesinin kalınlığı 2.5 cm. Klavye, Windows Başlat Düğmesi ve Başlangıç Menüsü'ne de tek bir dokunuşla erişim imkanı sunuyor. Wireless Entertainment Desktop 8000'in akıllı arka plan aydınlatması özelliği klavyeyi ışıklandırarak, kullanıcılara karanlıkta çalışma imkanı tanıyor.

Gadget Düğmesi, kullanıcıların kişisel olarak ihtiyaç duyduğu hava durumu veya maç sonuçları gibi bilgilerin, istendiği an ekranda görüntülenip/saklanmasını sağlıyor.
Medya Merkezi Başlat Düğmesi film, müzik ve resim gibi medya kaynaklarına anında erişilmesini sağlıyor.
Windows Canlı Çağrı Düğmesi, anında mesajlaşma veya video görüşme oturumlarını başlatmanın en kolay yolu. Web kameraları için hızlı arama özelliği de bulunuyor.
Performans Ayarlayıcı sayesinde kullanıcılar yoğun işler için farenin performansını istedikleri zaman artırıp, pil ömrünü uzatmak istediklerinde de azaltabiliyor. Hızlı şarj Fare, 90 dakikadan daha kısa sürede tamamen şarj oluyor.
Anlık Görüntüleme Tek tıklamayla erişim, kullanıcıların tüm açık pencere ve uygulamaları tek seferde görüntüleyebilmesini sağlıyor.

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


> 1 <