Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Internet Download Manager

Internet Download Manager

6.23

4.7 / 5 - 91 oy

Download/Upload Yöneticileri

>

IDM İndir


Program İndir > İnternet & İletişim > Download/Upload Yöneticileri

Dosya indirme hızını oldukça arttıran bir program.

IDM'nin birçok download yöneticisinden hızlı olması popüler olma sebeplerinden biri.

Programın en önemli özelliği Internet explorer, Mozilla, Netscape (6 ve sonrası) ve Opera tarayıcılarına gelen bütün linkleri yakalayabiliyor olması.Yani flashget yada fresh download gibi programların en büyük zaafları bu programda halledilmiş.

Başka bir farklı özellikte bir download'ı istediğiniz saate ayarlayabilmeniz.(Shedule).Mesela dial up bağlantınız var ve bağlantının yavaşlığından şikayetçisiniz.Idm ile download etmek istediğiniz saati belirliyorsunuz ve download bitince program bilgisayarınızı otomatik olarak kapatıyor.

Internet download manager ile çeşitli kısa yolları kullanarak ta işlemleri kolaylaştırabilirsiniz, eğer bir dosyanın IDM ile otomatik olarak inmesini istemiyorsanız Alt tuşuna basılı tutarak idm yi devre dışı bırakabilirsiniz.

Yeni Klasor editör yorumu:

İdm hızı ve gelişmiş özellikleri nedeniyle download yöneticileri arasında en popüler olan programlardan.Uzun süre aradığımız tam browser entegrasyonu ise sadece bu programda var.

Program otomatik link yakalama özelliği sayesinde hiçbir linki kaçırmıyor ve diğer download yöneticilerden farklı olarak kaydedilecek veriyi önce data paketlerine ayırıp ayırdığı veri paketlerini açtığı çoklu protokoller (thread) sayesinde hızlı bir şekilde indiriyor ve indirdiği paketleri download işlemleri bittiğinde birleştirerek download hızınızı maximuma çıkarıyor.


Bunun hakkında hemen düşüncelerinizi ya da sorunlarınızı yazabilirsiniz...

Hızlı Yorum Sistemi
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

İsim Email Şifre Kuran'daki ilk sure

Yorumlar :

1. Mert H. yolladı.   17-06-2007 14:25  

eskiden bu programı kullanıyordum fakat format atarken yedeklemeyi unutmuşum ondan sonra daha bulamadım..şimdi yk da buluyorum .. kaderin cilevesi :)


2. mapitango yolladı.   05-03-2009 18:34  

bana kalsa en güzel,en iyisi.130-180 kb indiriyor.Bir filmi 25 dk da indirebiliyor arkadaşlar.O kadar download denedim en şaşmazı budur.deneyin farkı görün


3. torrentoyunindir yolladı.   02-04-2024 06:55  

torrentoyunindir.co