Üye Girişi
x

Giriş Başarılı.

Yanlış Bilgiler.

E-mail adresinizi doğrulamalısınız.

Facebook'la giriş | Kayıt ol | Şifremi unuttum
İletişim
x

Mesajınız gönderildi.

Mesajınız gönderilemedi.

Güvenlik sorusu yanlış.

Kullandığınız Sosyal Medyayı Seçin
Yeni Klasör 8 yıldır sizin için en güvenli hizmeti veriyor...

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve sürpriz hediyelerimiz için bizi takip edin.

Abdullah Gül'den Yunanlar'a teselli /22.15 : )

> 1 <

TheMaLi!

grup tuttuğum takım
Çavuş Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 409 ileti
Yer: i Belli Deil
İş: HaBeRcİ
Kayıt: 26-03-2007 17:00

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
kırık link bildirimi Kırık Link Bildir! #178468 26-03-2007 18:19 GMT-1 saat    
Abdullah Gül'den Yunanlar'a teselli

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Türkiye'nin 4-1 galibiyetiyle sonuçlanan Yunanistan milli maçıyla ilgili olarak, ''Bazen biz kazanırız, bazen onlar kazanır ama önemli olan iyi oynayanın kazanması'' dedi.

Abdullah Gül, Yunanistan'ın Milli Günü dolayısıyla Sheraton Oteli'nde düzenlenen resepsiyona katıldı. Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Yorgo Yenimatas ve eşi Athina Yenimata Kritiku'nun evsahipliğinde verilen resepsiyonda, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, askeri yetkililer, yabancı misyon temsilcileri ve çok sayıda davetli de hazır bulundu.

Gazetecilerin, Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan Yunanistan maçıyla ilgili sorularını yanıtlayan Gül, Yunanistan ve Türkiye'nin komşu iki ülke olarak dostluklarını her bakımdan geliştirmeye çalıştıklarını kaydederek, şöyle konuştu: ''Sayın Büyükelçi girer girmez, önce ben onu tebrik ettim. O da maçtan dolayı bizi tebrik etti. Bazen biz kazanırız, bazen onlar kazanır ama önemli olan iyi oynayanın kazanması.''

Yunanistan'a ne zaman gideceğinin sorulması üzerine ise Gül, ''Yunanistan'a tabii ki gideceğim. Ama maalesef ertelemek durumunda kaldık. İnşallah yakında gitmeyi çok arzu ediyorum, gideceğiz'' dedi. Gül, kendisinin 2 kez Yunanistan'a gittiğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın da Yunanistan'ı ziyaret ettiğini hatırlatarak, bu ziyaretlerin çok başarılı geçtiğini vurguladı. Gül, Irak'a komşu ülkeler toplantısının İstanbul'da yapılıp yapılmayacağı ve olası tarihinin sorulması üzerine ise, Irak'a komşu ülkeler toplantısının İstanbul'da yapılmasının üzerinde çalışıldığını ve nisan ayı başlarında gerçekleşmesinin olası olduğunu kaydetti.

Resepsiyona katılan İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da, gazetecilerin Türkiye-Yunanistan maçının sonucu ile ilgili sorusunu yanıtladı. Aksu, büyükelçi Yenimatas'ın, milli takımın Yunanistan'da aldığı galibiyet nedeniyle kendisini kutladığını belirterek, ''Ben de çok gurur duydum. Fatih Terim ile bütün oyuncularımızı kutluyorum. İnşallah aynı neticeyi Norveç maçında da alırız diyorum'' diye konuştu.

YUNANİSTAN BÜYÜKELÇİSİ YENIMATAS

Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Yorgo Yenimatas'a da Türkiye-Yunanistan maçıyla ilgili görüşleri soruldu. Yenimatas, maçı büyük bir ilgiyle izlediklerini belirterek, maçı Türkiye'nin kazandığını ve kendilerinin de Türk yetkilileri kutladıklarını bildirdi. Büyükelçi, ''İşin doğrusu, bir Yunanlı olarak tabii ki kendi milli takımımın kazanmasını isterdim'' dedi.

Maç sırasında yaşanan olayların hatırlatılması üzerine ise Yenimatas, bu gibi olayların her maçta gerçekleşebileceğini, küçük bir grubun sahaya birşeyler atmış olabileceğini, ancak maçın sonunda tüm stadın Türk Milli Takımı futbolcularını alkışladığını sözlerine ekledi.



AA

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


NetsinaN

grup tuttuğum takım
Albay Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 2203 ileti
Yer: Istanbul Şubesi
İş: Ceo
Kayıt: 20-12-2005 23:03

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#178512 26-03-2007 19:33 GMT-1 saat    
haber için teşekkürler TheMaLi!

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


TheMaLi!

grup tuttuğum takım
Çavuş Grup
Hat durumu Cinsiyet Özel mesaj 409 ileti
Yer: i Belli Deil
İş: HaBeRcİ
Kayıt: 26-03-2007 17:00

işletim sistemim [+][+3][+5] [-]
#178850 27-03-2007 16:28 GMT-1 saat    
Rica Ederim :)

Bunu ilk beğenen siz olun

Hata Oluştu


> 1 <